Annons
Annons

… and the winner is!

Sara Lund i sprillans nya kläder i Skellefteå!

I mitt förra inlägg ville jag har hjälp att välja kläder
… and the winner is!”

Det är jättekul att så många läst och mailat, svarat på Facebook och via Allas websida. Mode är kul och att hjälpa en man välja klänning var kanske något nytt för några. Icke desto mindre TACK! alla vänner för tips, råd och glada tillrop!

Annons

Det var bild no 9, svart med breda färgglada ränder och no 10, den läckra långklänningen som samlade flest röster. Nu hade tydligen flera uppmärksammat modellerna så när ni äntligen bestämt mig var no 9 slut i min storlek.
Långklänningen fanns kvar troligtvis eftersom den är väldigt lång. Nummer 2 och den vita jeansjackan fick oxå många röster, men var aldrig i farozonen. Jag blev så förtjust i både klänningen och jackan redan när jag var provade dem, så de tog jag med mig direkt. Eller rättare sagt, behöll på direkt.  Jag vägrade ta av dem så Ewa fick stå på en stol för att ta bort prislappar och larmknappar.
I måndags 3 juni, hade jag, som du kan se på bilden, just de kläderna när jag föreläste för Medborgarskolan i Skellefteå.
Jag tror det är Linda Östensson som tagit bilden under föreläsningen.

LÄS OCKSÅ

(58)
(0)

1 kommentar


 

Annons

Laddar