Annons
Annons

Det är synd att inte klaga!

Airbus

Här sitter jag i en bekväm stol ombord på ett toppmodernt flygplan 10.000 meter upp i luften. Vi susar fram med en hastighet av 800 km/tim och har precis ätit en god måltid utan att det skakat eller uppstått en enda irriterande vibration. Solen skiner på vackra luddiga vita moln under planet och det är 70 grader kallt utanför fönstret.

Annons

Fantastiskt kan man tycka, men varför kan jag inte kan se den jag pratar med när jag försöker ringa gratis via Face Time på min Iphone från planet! Rena stenåldern att jag ska behöva använda e-mail eller sms om jag vill snacka med någon nere på jorden?
Det är ju trots allt 2014 …

Det är synd att inte klaga, eller hur?
Tekniken går framåt, men blir vi lyckligare av det?
Kommer vi människor någonsin att bli nöjda?

LÄS OCKSÅ

(33)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar