Annons
Annons

En mycket bra affär!

Klänning no 1, (som no 3, annan färg). Klänning no 2, med Suzanne och vit jeansjacka.

Det är inte helt lätt att hitta kläder i min storlek. De flesta affärer har snygga kläder i nästan tillräckligt stora storlekar. Sen får jag söka mig till ”tältavdelningen” och det är långt ifrån alla ”Big is Beautiful” som jag känner mig snygg i.
Iklädd mina vanliga fördomar valde jag att kolla hur det förhåll sig på storleksfronten på Malmös nyaste handelshus – Emporia. Döm om min förvåning när jag ganska snart hittade en fantastisk liten affär som heter Nina Marcs. De har hela sin kollektion i snygga modeller från de vanliga storlekarna till större än vad jag behöver. Affären var dessutom utrustad med två av Malmös trevligaste säljare/stylister, Ewa Lewitas och Suzanne Jungbeck. Vi hade delade meningar om vad jag blev snyggast i – och det gillar jag!
– Jättesnygg, sa jag!
– Sitter inte snyggt över rumpan, sa de, och hämtade något annat
Kändes ovant med säljare som inte bara sa det vanliga – Ett fantastiskt val, den är faktiskt min egen favorit!
De hade dessutom ett listig provrum som gick att bygga ut efter hur mycket plats jag ansåg mig behöva.
Men blev det enklare med kritisk personal? Jag hittade ett 10-tal klänningar som jag gillade – när de hängde på galgen. Jag fick prova alla utan något som helst köptvång. Nu behöver jag din hjälp att välja.
Jag inser att det kan vara svårt att hitta kläder som sitter snyggt på en kvinnokropp. Tänk då på hur svårt det kan vara att hitta klänningar som sitter snyggt på en manskropp …
Vilken tycker du är snyggast på min kropp?  Kolla de båda överst, och de åtta här nedan och berätta vad du tycker.

Annons

Klänning no 3,     no 4,      no 5   och    no 6

Klänning no 7,     no 8,     no 9   och     no 10

En unik affär på Emporia med snygga kläder – även i min storlek

LÄS OCKSÅ

(56)
(0)

6 kommentarer


 

Annons

Laddar