Annons
Annons

Gillar du vackra naglar?

Naglar med chromekänsla gillar jag skarpt

Alla som känner mig vet att jag gillar längre naglar än mansrollen vanligtvis godkänner.

Män har ofta starkare naglar än kvinnor. Ändå har det blivit mode att kvinnor ska ha långa naglar. För att lösa detta kan man få hjälp av en nagelskulptör som förstärker naglarna.

Annons

Jag brukade måla mina naglar med vanligt nagellack, men efter bara ett par dagar var lacket slitet och jag måste bättra på eller lägga på nytt. Ofta funderade jag på att få det gjort av en professionell nagelskulptör på ett mera hållbart sätt. Jag var tveksam för jag gillar inte om att dom slipar på naglarna. Men så hittade jag en nagelbyggare på Limhamn som bygger naglar utan att slipa dom.

Hon jobbar med Bio Sculpture Gel och Calgel. Det finurliga med den metroden är att den inte påverkar naglarna och jag uppfattar det som ett snällare och mera hälsosamt alternativ för både mig som kund och nagelskulptören. Det kan användas som i mitt fall till förstärkning med det funkar även till förlängning.
Gel-lacket härdas med uv-ljus och tages enkelt bort med en typ av aceton.

Mina naglar som förr sprack och såg bedrövliga ut mår nu bra. Det enda som händer är att naglarna växer 1 mm/vecka och efter tre-fyra veckor är det inte lika snyggt och dags att göra om proceduren.

Efter fyra veckor ser mina naglar ut så här

När lacket är borta ser naglarna ut såhär.

Jag gillar att testa nytt men alla färger funkar inte lika bra.

Jag tycker koppar är snyggt!

Men rosa är inte riktigt min grej …

Rött med lite stjärnfall passade bra till jul.

Silverglitter på genomsiktlig lack är min favorit.

Hur behandlar du dina naglar?

LÄS OCKSÅ

(77)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar