Annons
Annons

Gott Nytt År!

Happy New Year

 

Nyårsafton är för mig en dag när jag tittar tillbaka på året och livet hittills, och funderar lite på vad jag förväntar mig av 2015.
Har jag varit en bra medmänniska?
Har jag fått människor omkring mig att må bra?
Har jag påverkat min omgivnings syn på sig själv?
Vad kan jag göra för att 2015 ska bli ett så bra år som möjligt?

Annons

Jag är stolt för att jag under 126 föreläsningar 2014, fått runt 30.000 åhörare att högt och tydligt tillkännage ”Jag är inte normal – jag är unik”.
– Jamen, det vet väl alla, tänker du kanske, men förklara då varför vi går om kring med en massa fördomar om hur Stockholmare och danskar och alla andra är, om vi vet att alla människor är unika?!

Jag är jätteglad att nästan 4.600 personer tills idag har valt att köpa min bok ”Från Man till Människa”. Det betyder att vi bara har kvar knappt 400 ex av de 5.000 vi tryckte i december 2012.

Det är oxå jättekul, att du läser min tankar och funderingar här på bloggen. Mitt populäraste inlägg har lästs av över 20.000 personer.

En annan kul sak är att Aftonbladet valde att ta in min debattartikel Gamla mansideal gör mer skada än nytta” på Internationella mansdagen, 19 november.

En spännande episod inträffade torsdag 18 september. Jag skulle föreläsa i Sunne, men flyget kunde inte landa pga dimma. Det tog 4 timmar innan jag med goda vänner hjälp lyckades få tag i en pilot och ett privatplan.
Och kunde starta föreläsningen i Sunne med bara 7 minuter försening.

Nä, jag tänker inte avge något nyårslöfte, men jag kommer att fortsätta vara nyfiken på människor och varför så många tillåter rädsla och fördomar istället för kärlek och empati styra våra liv.

Jag önskar dig ett Gott Nytt År och hoppas vi ses i vimlet!

LÄS OCKSÅ

(310)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar