Annons
Annons

Gott Nytt År!

Newyear2013
Min hustru Anita och jag hoppas du haft en hyfsad jul med lagom många paket och ätit skapligt god julmat tillsammans med något sånär trevliga släktingar och vänner. Nu är det dags för oss att önska dig ett tillräckligt Gott, helt Nytt 365 dagar långt År!

Annons

Jag har ett par nyårsönskningar och en av dom är att 2014 ska bli ett lika fantastiskt år som 2013. En annan är att den rädsla som börjat sprida ut sig över Sverige ska ersättas av kärlek och nyfikenhet. Vi bor ju trots allt i ett av världens bästa länder, och det känns väldigt onödigt att rädslan ska behöva ta sig så dramatiska uttryck som nu senast i Kärrtorp.
Många av mina till synes ouppnåeliga drömmar har gått i uppfyllelse under året och jag har kommit ett par snäpp närmare min vision. Det återstår mycket jobb men det dyker ju hela tiden upp nya fräscha år, så det ska säkert fixa sig.

En av de roligaste utmaningarna under 2013 var erbjudandet att få prata med dig så här. Det var helt nytt för mig att blogga och skriva ner tankar och funderingar på det här viset. Det blev nästan en chock när jag fick veta att flera tusen människor på så kort tid hittat hit. Jag tycker det är jättekul och jag hoppas vi fortsätter att ses här under 2014 också. Jag vet att det ibland gått lite väl lång tid mellan mina inlägg, Det har sina randiga skäl, men jag lovar bättra mig och det är min förhoppning att kan vi höras lite oftare i fortsättningen.

Om du vill kommentera eller ha min synpunkt på något särskilt är du alltid välkommen att höra av dig.  Antingen direkt här, eller på Facebook eller via min mail: [email protected]
GOTT NYTT ÅR min vän. Jag hoppas vi hörs snart igen!

Red

Vi fick tag på i hummer på 1,5 kg och vi är mätta fortfarande …

LÄS OCKSÅ

(141)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar