Annons
Annons

Intergender – vad är det?

Regn är inte bra för peruken, men det är en bra ursäkt för shopping!

Det ösregnade i Stockholm häromdagen och regn är inte bra för den som använder peruk. Vått hår ser ut som vått hår, medan en våt peruk övergår från att se ut som hår till att se ut som en peruk.

Jag sökte skydd på varuhuset Pub. Ganska fort hamnade jag hos jeansmärket G-Star Raw och en kvinnlig expedit frågade om jag letade efter något särskilt.

Annons

– Kanske ett par svarta jeans, svarade jag, men eftersom jag var klädd som ”Sara”, plockade den onödigt trevliga expediten, Ellen, fram snygga saker för både Sara och Claes. På grund av regnet hade jag gott om tid och snart var även Christoffer inblandad. Det slutade med att jag köpte två skjortor och två par jeans – till Claes.

De ville att jag skulle bli medlem i ”Friends of G-Star”.

Tja, tänkte jag och fyllde i blanketten. Sista frågan ville de veta; ”Gender?” Väldigt positivt, tänkte jag med en öppen fråga istället för de vanliga antingen ”Man” eller ”Kvinna”.

Jag skrev ”intergender” (inter = mellan) och två dagar senare kom ett erbjudande om ett par gratis kalsonger vid nästa köp.

G-Star Raw, ett fräscht märke med trevlig personal och en förlegad syn på kön, eller? Ska bli spännande att se vad de kommer med i nästa erbjudande.

LÄS OCKSÅ

(67)
(0)

3 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar