Annons
Annons

Jag är inte mitt hålfotsinlägg!

Halfotsinlagg
Jag föreläser flera dagar i veckan och jag syns i vimlet i både Sverige och Norge. Jag heter Claes, men lystrar även till Sara och SaraClaes. Det är uppenbart för de flesta, att jag är en man som ibland klär sig i kvinnokläder. Och för de flesta är det just den bilden som stannar kvar i huvudet efter vårt möte.
Men vem är jag?
Det beror kanske på i vilken roll du känner mig?

Annons

– Om du hört mig föreläsa är jag kanske inspiratör, föreläsare, debattör – som dessutom är transvestit

– Om du lyssnat eller dansat när jag spelat eller om vi kanske spelat ihop, så är jag musiker, sångare, trummis kapellmästare, turneledare – som dessutom är transvestit.

– Om du jobbat eller varit gäst på nöjes- och konferensanläggningen Slagthuset i Malmö, är jag marknadschef, nöjesproducent, arbetsgivare, arrangör, chef, musiker, standupkomiker – som dessutom är transvestit.

– Om du bor i samma område som jag, är jag granne, gift med Anita, kompis, hus- och bilägare – som dessutom är transvestit.

Rent allmänt kan man säga att jag är skåning, entreprenör och människa med en ADHD-begåvning – som dessutom är plattfot.

Om du läst min bok ”Från Man till Människa” eller följt mig här på bloggen, så vet du kanske redan allt detta. Men för de flesta är jag ändå bara ”transvestit” och kanske en ”sån där” …
Det är helt OK hur du än väljer att uppfatta mig. Det viktiga för mig är om begreppet ”människa” ryms i den uppfattningen.

Du är inte det du tänker, säger, visar, din utbildning eller ditt jobb.
Du är dina värderingar!
– hur du väljer att se och uppfatta dina medmänniskor!

LÄS OCKSÅ

(48)
(0)

1 kommentar


 

Annons

Laddar