Annons
Annons

Kirskål till självplockning

Stolta och vackra exemplar från egna ekologiska odlingar.

Nu är det äntligen varmt och sommarens primörer har dykt upp. Jag tänker naturligtvis på den fantastiska Kirskålen som generöst delar med sig av sin färgprakt i trädgårdar och på andra populära ställen. Min hustru och jag vill naturligtvis dela med oss av naturens mångfald och erbjuder därför Kirskål till självplockning från vår egen ekologiska odling i vår trädgård. Det finns gott om det och här ovan kan du beskåda dessa vackra och stolta växter.

Annons
Kirskålen ger mig samtidigt en möjlig att hälsa Kristina och hennes matblogg välkommen som bloggare för Allas. Tänk vilka fantastiska kompositioner man kan skapa av denna delikatess.
Jag ser fram emot många spännande recept och hälsar dig kära läsare välkommen att ta för dig av denna läckerhet i vår trädgård

LÄS OCKSÅ

(75)
(0)

1 kommentar


 

Annons

Laddar