Annons
Annons

Med Sveriges Whistleblower no 1

Kolla Jeanettes fräcka lilla röda i bakgrunden?

Idag, 19 juni hade jag förmånen att få jobba tillsammans med en av mina idoler, Jeanette Larsson. Det var Swedec, (Försvaret) som engagerat oss. Vi fick hela dagen på oss och hann med en hel del.
Att vara föreläsare är ofta ett ensamt jobb. Resa, äta, sova, föreläsa, resa, äta osv. Därför är det ett mycket välkommet, när det finns möjlighet att blanda in fler föreläsare. Inte minst för att ge varandra tips och råd som kan göra föreläsningen bättre.

Annons

Speciellt kul är det att jobba ihop med Jeanette som blåst i pipan ett par gånger när Polisen i Malmö gjort fatala övertramp. Du minns kanske när hon reagerade på att MalmöPolisen tyckte det var lite kul att en kvinna, med ett transsexuellt förflutet tagit livet av sig genom att hoppa ut genom ett fönster.
Det var även hon som signalerade när det visade sig att Polisen använde namn som ”Nigger Niggersson” på fiktiva personer vid sina utbildningar.

Det är viktigt för oss alla att någon vågar säga ifrån och det är pinsamt att ingen lyssnat på henne och hon tvingats gå utanför organisationen för att få gehör för vad som händer. Visslingarna har inte fallit i god jord och därför är hon idag på väg att lämna Polisen. Vi är många som tycker det är väldigt trist eftersom det är precis så modiga och rakryggade vi förväntar oss att poliser ska vara.

Fast å andra sidan är det många som är glada, för nu behöver hon inte be om tjänstledigt för att resa land och rike runt med sin mycket uppskattade föreläsning  ”Högt i tak – men var har vi golvet?”

LÄS OCKSÅ

(99)
(0)

Kommentera


 

Annons

Laddar