Annons
Annons

Nu kan det sägas!

Min vän Angeles Bermudez-Svankvist och jag

Jag åkte helikopter till jobbet för Arbetsförmedlingen!
Häromdagen var jag en av gästerna på Angeles Bermudez-Svankvist’s, populär GD på Arbetsförmedlingen, födelsedagsmottagning i Stockholm. Vi blev vänner när jag var en av föreläsarna på en inspirationsturné för AF:s medarbetare runt om i Sverige 2012. Det var ett av de absolut roligaste jobb jag haft. Det gav mig många nya vänner – och en erfarenhet.

Annons

Olika dagar planerades, ändrades, och ändrades igen innan den slutgiltiga turnén fastställdes. Måndag 28 november 2011 stod det ”Göteborg” i turnéplanen. Eftersom jag var bokad för en föreläsning för SKTF i Uddevalla på förmiddagen den dagen, kunde jag tacka ”ja” till jobbet i Göteborg på eftermiddagen.
I mitten av oktober upptäcker jag till min fasa att jag blandat ihop dagarna. Göteborg var 28 oktober! Den 28 november stod det Älvsjömässan! Hur skulle jag ta mig från Uddevalla i norra Bohuslän till Älvsjömässan utanför Stockholm på mindre än tre timmar?

Min gode vän Jörgen Emanuelsson kom med lösningen
– Hyr en helikopter!
HeliAir Sweden åtog sig uppdraget. Trots att SMHI utlyst en klass 3 varning och alla tåg och flyg var inställda, landade Aram på gräsmattan nedanför Bohusgården.

Jörgen Emanuelsson och jag inför resan till Älvsjö

Det blev ingen skandal, men jag lärde mig något om media den dagen. Numera tar jag deras ”skandaler” med en stor nypa salt och funderar allt oftare på vad som egentligen kan ligga bakom rubrikerna.
Och är allt mindre förvånad att med media tappar läsare.

GD betyder GeneralDirektör, men kan även utläsas GammelDansk.

LÄS OCKSÅ

(51)
(0)

2 kommentarer

Annons

Senaste från Allas

Laddar