Annons
Annons

Sara Lund i Almedalen

seminarium-publik

Jag var i Almedalen för att Mattecentrum bjudit in Charlotte Signahl och mig att hålla i deras seminarium, tisdag kväll 30 juni i Westanders Trädgård.

Jag skulle göra en stand up om varje människas rätt att vara olik och Lotta skulle moderera det efterföljande seminariet under rubriken ”Hur kan vi hjälpas åt att lyfta matematik- och programmeringskunskapen hos skolelever?”

Annons

Panelsamtal2
Panelen bestod av från vänster Aida Hadzialic, Gymnasie och kunskapslyftsminister. Katarina Berg, VP Global HR, Spotify. Åsa Jackson, Personaldirektör, ABB och Johan Wendt, Grundare, Mattecentrum och Kodcentrum. Längst till vänster gestikulerar kvällens moderator, Charlotte Signahl.

Seminariet blev en succé och ett av Almedalens mest besökta med runt 300 deltagare.

Stefan Löfvén valde att inleda sitt partiledartal i Almedalen med att berätta om vad som värmer hans hjärta. Hans första exempel var Mattecentrum och dess grundare Johan Wendt.

Mattecentrum grundades 2008 och erbjuder gratis hjälp till alla som pluggar matematik och hjälper idag över 200 000 elever med matte varje månad på 28 olika orter i Sverige.

LÄS OCKSÅ

(11)
(0)

Kommentera

Annons

Senaste från Allas

Laddar