Annons
Annons

Statist i 10.000 timmar

Jag var polis i Talismanen med Per Graffman i huvudrollen.

Min karriär som filmstjärna gå trögt.
2001 var jag statist med ett par repliker i TV-serien ”Talismanen” av Jan Guillou och Henning Mankell. Jag spelade polis och fick köra polisbil med blinkande blåljus inne på Sturups flygplats. Det var när jag efteråt såg min insats i serien, som jag insåg att jag inte borde bli skådis.

Annons

10 av 12 deltagare i den norska dokusåpan ”Jentene på Toten”.

Den norska dokusåpan ”Jenetene på Toten” 2010 på NRK2, passade mig bättre eftersom den handlade om att vara mig själv. Något jag med tiden blivit allt bättre på.
Det kändes väldigt bra att vara med i serien, som följde 10 transpersoner plus Harald och Marion på Stensveen under nästan ett år. Trots att jag inte var förtjust i namnet blev den en tittarsuccé och fick många fina priser. Och idag vet många i Norge betydligt mer om trans än de visste förut.

Filminspelning innebär mycket väntetid, men är ändå väldigt kul!

På senare tid har jag reflekterat över att olika minoriteter nästan bara förekommer i filmer om de har med handlingen att göra. Det måste liksom finnas en orsak till att de är med …
Därför markerade jag intresse att vara statist som ”Sara” i filmen ”10.000 timmar” som nyss avslutat inspelningarna i Malmö. Målet för mig var att synas i filmen utan någon förklaring varför jag var klädd som jag var.
Produktionen nappade på idén och det tog en dag att spela in den scen där jag och 40 andra statister skulle vara mingelgäster. Nu återstår bara att se hur mycket av dagen som kommer att finnas kvar efter klippningen:-)

LÄS OCKSÅ

(41)
(0)

1 kommentar


 

Annons

Laddar